MuziekMuziek

Vloertegels voor de woonkamer, de buitenruimte en je thuiskantoor – 3 inspiratietips!

In deze tijd van het jaar wordt er weer gedacht aan het renoveren van het huis, de tuin en de buitenruimte. We toveren ze om tot onze eigen paleisjes. In dit artikel lees je over vloertegels voor de woonkamer, vloertegels voor de buitenruimte en tegels voor je thuiskantoor!

Vloertegels voor de buitenruimte

Heb je wel al eens nagedacht over tegels bij het transformeren van de buitenruimte? Voor de buitenruimte zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om vloeren, zoals vlonders en beton. Maar vloertegels worden vaak vergeten… echter is dit een super goede keuze als het gaat om bruikbaarheid en stijl. Ze zijn niet alleen slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, maar er zijn ook een aantal patronen, kleuren en formaten beschikbaar zodat jij een prachtige ruimte kunt creëren waar je jarenlang plezier van hebt!

Tip: kies voor compleet andere vloertegels buiten dan binnen, dit geeft een speels effect!

Vloertegels voor de woonkamervloer

Vloertegels voor de woonkamervloer? Heb je al eens gedacht aan vloerverwarming? Wanneer je eenmaal vloerverwarming hebt, wil je niet meer terug!

·         Vloerverwarming is niet alleen een betaalbare luxe die zorgt dat je geen koude tenen meer hebt, een vloerverwarmingssysteem is ook nog eens energiezuinig, waardoor de stookkosten worden gereduceerd.

·         De vloerverwarmingswarmte straalt zacht uit vanaf de vloer, verwarmt de ruimte gelijkmatig en creëert bovendien meer ruimte in de ruimte, vooral in kleinere ruimtes, door de behoefte aan volumineuze radiatoren te verminderen.

·         De stralingswarmte vermindert ook de luchtvochtigheid en de luchtcirculatie, waardoor er minder huisstofmijten en allergenen in de lucht zitten.

Gewoon doen dus!

Vloertegels voor de keuken

Een veel gestelde vraag: hoe maak je een kleine keuken ruimer?

–          Met vloertegels!

Wanneer je een keuken hebt ter grootte van een kleine badkamer, kan dit enorm krap aanvullen. Met een aantal slimme trucs kun je echter snel een ruimtelijk gevoel creëren in de keuken. Het verplaatsen van kastjes naar andere kamers en planken ophangen bijvoorbeeld!

Óf vloertegels. Als het gaat om het creëren van de illusie van een grotere ruimte, kan de juiste keuze van wand- en vloertegels het verschil maken. Het zal je verbazen!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer