SelectSelect

Veel om dankbaar voor te zijn

Van een compliment is nog nooit iemand slechter geworden. Wij zouden elkaar vaker moeten vertellen wat we wel goed doen in plaats van dat we elkaar alleen maar afrekenen op wat we niet goed doen. Zeker in deze tijden waarin het steeds moeilijker is om nog echt een beetje sociaal met elkaar te kunnen “connecten”. Toen ik een paar weken geleden werd gevraagd mee te doen aan een complimentencampagne heb ik dit gelijk opgevat als een groot compliment en heb volmondig ja gezegd. Waar komt die complimentencampagne dan eigenlijk vandaan? Die komt van Barefoot. Eén van de grootste wijnmerken uit Amerika. Barefoot staat voor lol, liefde en het delen van mooie momenten met elkaar. Een goed glas wijn staat voor mij voor verbinding, lekker eten, genieten en lol maken. Dit zijn precies de momenten wanneer wij ons geweldig voelen en de complimenten over tafel vliegen. Wijn en een compliment gaan dus heel goed samen.

Veel om dankbaar voor te zijn

Mijn gezin is het afgelopen jaar door een zwaar jaar gegaan. Wie de blog volgt, heeft dit kunnen lezen. Voor wie het nog niet weet hierbij een korte samenvatting.

Onze oudste dochter werd heel ziek, onze barbershop werd twee keer gesloten vanwege de Corona en we kregen veel tegenvallers in het herstelproces van mijn dochter. Wij als gezin hadden niet alles alleen kunnen doen. Er zijn veel mensen die veel voor ons gedaan hebben. Al is het maar “gewoon” een keertje vragen hoe het met ons gaat. Het maakt dat wij ons heel dankbaar voelen en er zijn heel veel mensen die wij daarom een compliment willen geven:

De oncoloog van onze dochter uit het Prinses Maxima Centrum, onze ouders, onze buren, vrienden, klanten uit de barbershop en onze volgers. Iedereen heeft op zijn eigen manier bijgedragen in het dragelijker maken van de nare situatie waarin wij zaten. Wij kregen eten zodat we even niet zelf hoefde te koken. Wij kregen een schouder om even op uit te huilen als dat nodig was. We kregen steun in het ziekenhuis van alle artsen, verpleegkundigen en medewerkers. We kregen hulp bij het verzorgen van onze huisdieren als we daar tijd tekort voor hadden. We kregen dozen vol brieven, kaarten en cadeau’s om ons op te vrolijken. Tegen iedereen die hierin iets voor ons heeft betekend zeg ik “Dank Jullie Wel” het betekend heel veel voor ons! En….wees nooit bang om iemand hulp aan te bieden, een kaartje te sturen of even te vragen hoe het gaat. Het kan een heel klein gebaar zijn maar met een hele grote impact.

Hef het glas met ons mee

Ik wil iedereen graag willen aanbieden een glas wijn te komen drinken met ons. Omdat dit natuurlijk heel lastig is en zeker nu, is het een mooi moment om in deze sombere tijden het glas te heffen met een lekkere Barefoot wijn en je geliefde, ouders, buren, collega’s en/of mensen die veel voor je betekend hebben te bedanken en een compliment te geven. Doe dit op Instagram, Facebook of gewoon thuis op 1,5 meter. Het leven wordt namelijk zoveel mooier van een beetje liefde, plezier en samen zijn.

Barefoot gelooft in mensen samen te brengen. Met wijn.

Barefoot gelooft dat het leven leuker is als we samen zijn. Daarom is het de missie van Barefoot om iedereen kennis te laten maken met wijnen die leuk, smaakvol en betaalbaar zijn

Kennismaken met Barefoot

Hoe word je het populairste wijnmerk ter wereld? Je begint met het geloof dat wijn nooit te serieus moet zijn en de overtuiging dat als jij je hart volgt er geen beperkingen zijn aan het succes. In 1965 stichtte de Californische wijnmaker Davis Bynum een wijn genaamd “Barefoot Bynum Burgundy”.
Deze onconventionele naam verwees naar – wat anders – het persen van de wijnen met blote voeten.

De zaken kwamen echt goed op gang toen de visionairs en ondernemers Michael Houlihan en Bonnie Harvey in 1986 het roer overnamen.
Zij doopten het bedrijf om in Barefoot Cellars en ontwierpen het logo met de voetafdruk. De ongedwongen naam en vrijgevochten mentaliteit werden al snel bekend en bezorgde Barefoot heel wat fans. In 1995 kwam wijnmaker Jen Wall aan boord. Zij zorgde ervoor dat de range van 4 wijnen werd uitgebreid naar meer dan 30 wijnen, die hun kleurrijke voetafdruk in de wereld achterlaten.

Verkrijgbaarheid:

Barefoot Sauvignon blanc:

 • Makro
 • Van tol
 • Vomar
 • Hoogvliet
 • Spar
 • Plus
 • Jan Linders

Bareboof Malbec:

 • Makro
 • Van tol
 • Hoogvliet
 • Poiesz
 • Boon
 • Plus

Gebruik geen alcohol onder de leeftijd van 18 jaar en drink met mate!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer