MuziekMuziek

The new Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

De Moto Guzzi V7 is een essentiële motorfiets met een sterk en authentiek karakter die zich altijd heeft weten te onderscheiden als motorfiets die zich makkelijk laat customizen, wat een grote verscheidenheid aan interpretaties biedt. Minder dan twee jaar na het debuut – in het voorjaar van 2021 – van de enorm succesvolle laatste generatie van de V7, wordt nu op de GMG – de Moto Guzzi Werelddagen – de eerste volledig nieuwe versie onthuld van de V7 Stone – de nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Special Edition – met een uitgesproken dynamisch karakter. 

De Moto Guzzi V7 Stone Special Edition stapt af van de typische matte kleuren 

De Moto Guzzi V7 Stone Special Edition stapt af van de typische matte kleuren van de Stone-versie – de meest eigentijdse van de V7-familie – om zich te hullen in het speciale glanzende Shining Black, dat op de tank verrijkt is met graphics met rode details die herinneren aan de stilistische traditie van de sportievere modellen van de Adelaar. Een sportiviteit die nog eens wordt onderstreept door de rood gelakte schokdemperveren en de contrasterende rode stiksels van het speciale zadel van dit unieke model. De speciale editie is herkenbaar aan een plaatje op de stuurverhoger.

De set-up

De set-up omvat ook de “bar end” achteruitkijkspiegels, die de Stone Special Edition nog gestroomlijnder en dynamischer maken en de tankdop van zwart geanodiseerd massief aluminium. De personaliseringen betreffen ook de 850 twin van Moto Guzzi, met kopdeksels in een gloednieuwe grafietkleur en gasklephuiskappen van zwart geanodiseerd aluminium. Het meer ‘gespierde’ aspect van de Moto Guzzi V7 Stone Special Edition wordt benadrukt door het Arrow-uitlaatsysteem met Moto Guzzi gemerkte eindstukken, dat er ook de prestaties van verbetert, zowel qua vermogen – dat van 48 naar 49 kW (66,5 pk) bij 6700 tpm stijgt – als het maximumkoppel – nu van 73 Nm naar 75 Nm bij 4900 tpm. De Arrow-uitlaten van de Special Edition worden beschikbaar als accessoires voor alle Moto Guzzi V7’s.

Moto Guzzi V7 Stone Special Edition vanaf oktober

U vindt de Moto Guzzi V7 Stone Special Edition vanaf oktober al voor €11.799 in de showroom bij de officiële dealer.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Unsupported request - method type: get
Written by Jan Willem Huffmeijer