MuziekMuziek

Guess Uomo 2022. Zomerse parfum voor mannen.

De zomerse parfum voor mannen van Guess Uomo B4men

Guess Uomo 2022, een heerlijke zomer geur voor mannen. Na het succes van GUESS Bella Vita, lanceert GUESS deze zomer een geur voor heren. GUESS UOMO is een geur voor de man die zelfverzekerd genoeg is om met passie en zonder grenzen te leven. Hij leeft in het heden, is vrijgevochten en zal altijd proberen de regels te breken.

Guess Uomo volgens B4men Review

De nieuwe geur voor mannen van Guess is fris, stoer en uitgesproken. Echt een zomergeur te noemen. De geur is eigentijds en krachtig net als de flacon en verpakking van de geur. Ik persoonlijk ben altijd voorstander van geuren als deze. Er mag van mij altijd wel kracht en karakter in een parfum zitten.

  • De top van de geur is fris met accenten van kardemom en grapefruit.
  • Een kruidig en krachtig hart van salie, saffraan en geranium.
  • Een hele zwoele en warme basis van amber, hout en benzoïnehars

GUESS UOMO: GAMBLING & TUXEDOS

Geïnspireerd door de swagger van de Rat Pack, vangt de campagne de verleidelijke mannelijke energie van de GUESS geur met Italiaanse modellen Mattia Narducci, Stefano Sala en Alex Dellisola. De GUESS campagne, opgenomen in het iconische Caesars Palace in Las Vegas, onthult het vrijgevochten zelfvertrouwen van de klassiek en toch moderne GUESS-man die geniet van het beste van het leven.

DE GUESS MAN – THE ITALIAN CREW

Net als de Italiaanse modellen uit de campagne, is de GUESS man een belichaming van allure en mannelijke sensualiteit. Waar hij ook gaat, mannen en vrouwen worden aangetrokken door zijn sterke karakter en zijn spontaniteit. Hij is zelfverzekerd en hij is niet bang om risico’s te nemen. De nieuwe Guess Uomo is exclusief te koop bij ICI PARIS XL.

De zomerse parfum voor mannen van Guess Uomo B4men
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer