MuziekMuziek

Shoefresh Opod voor frisse schoenen. Review B4men

In de review de Shoefresh Opod

Shoefresh Opod voor mannen die van frisse schoenen en voeten houden. Vandaag heb ik een toffe gadget mogen reviewen. Het gaat om de Shoefresh Opod, een apparaat wat zorgt voor droge schoenen.

Door je schoenen te drogen heb je minder last van schimmels, kalknagels, stinkende schoenen en slijtage van je schoenen. De Opod staat inmiddels vast bij ons in de schoenenkast waar hij niet alleen handig is maar er ook nog gaaf uitziet.

Shoefresh Opod hoe werkt hij?

De shoefresh Opod is niet zomaar een soort van fohn die warme lucht je schoenen in blaast. De Opod werkt namelijk op basis van Ozon (actieve zuurstof). Dit zorgt ervoor dat niet alleen je schoenen snel droog zijn maar door het actieve zuurstofsysteem remt hij de groei van schimmels die een grote bron van zwemmersecseem en kalknagels zijn.

Dus door je schoenen iedere keer na het dragen even te drogen zorg je niet alleen voor de kwaliteit van je schoenen maar is het ook een pré voor de hygiëne van je voeten.

Droge schoenen na het sporten

Sportschoenen zijn schoenen die het meest te lijden hebben van vocht. Buiten een rondje hardlopen in de regen of voetballen in het natte gras. Sportschoenen hebben echt behoorlijk te leiden. Zeker wanneer de schoenen vervolgens in een hoek geschopt worden of nog erger…. in de sporttas verdwijnen. Naast zoals al beschreven het feit dat je schoenen en je voeten fris blijven zorgt de Shoefresh Opod ervoor dat je schoenen in ongeveer 25 minuten droog zijn.

Werkt de Shoefresh voor iedere schoen?

Het antwoord op deze vraag is simpel, ja! De Shoefresh Opod werkt voor iedere schoen. Zelfs leren schoenen kunnen worden gedroogd met de Shoefresh. Dit gaat wel iets minder snel omdat leer niet te hard mag drogen.

Nu hebben wij allemaal vrij kleine maat schoenen in het gezin en deze drogen allemaal snel en goed. Ik heb gelezen dat andere mannen met grote voeten (vanaf maat 47) soms wat moeite hebben met het droog krijgen van de schoenen in 25 minuten. Dit heb ik zelf dus niet ervaren!

Een Must-Have voor elke actieve man

Samenvattend is de Shoefresh Opod een fantastische toevoeging aan de garderobe van elke actieve man. Het biedt een snelle, efficiënte oplossing voor natte, stinkende schoenen en draagt bij aan een betere voethygiëne.

Of je nu een actieve sporter bent of gewoon iemand die waarde hecht aan frisse en droge schoenen, de Shoefresh Opod is de investering meer dan waard.

Dus mannen, tijd om afscheid te nemen van die vochtige, onaangename geurtjes en hallo te zeggen tegen de frisse en droge schoenen met de Shoefresh Opod! Voor meer info klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer