MuziekMuziek

Remington MB4046 Beardkit baardverzorging review

Remington Beard Kit MB4046 Review B4men

Remington MB4046 Beardkit voor een complete baardverzorging review. Ik heb inmiddels heel veel producten van Remington mogen reviewen en ze hebben mij gelukkig nog nooit teleurgesteld. Het blijft dan ook best lastig om iedere keer weer iets vernieuwends te moeten uitbrengen. Toch is ze dat weer gelukt! Ze brengen namelijk nu niet alleen een trimmer uit maar een compleet baardverzorging pakket, de Remington Beardkit. Dit pakket bestaat uit een goede trimmer met opzetstukken, zodat bijna iedere baardlengte met deze trimmer uit de voeten kan. Daarnaast zit er in de beardkit een schaar voor de uitstekende haren. Ook bevat de kit een goede baardborstel om te gebruiken tijdens het onderhoud. De baardborstel kan je natuurlijk ook iedere dag gebruiken om je baard even door te borstelen. Het enige wat je zelf nog even moet aanschaffen is een baardolie naar eigen wens en smaak. Een slordige baard is dus echt niet meer nodig. Je hebt hier vanaf nu dus ook geen excuus meer voor. Ik laat jullie in deze review zien hoe ik deze MB4046 baardtrimmer gebruik en wat je met de rest van de Beardkit kunt doen.

Remington MB4046 Beardkit review B4men

Trim, Shape en Style! Dat is wat je allemaal zou moeten kunnen doen met de MB4046 Beardkit van Remington. Laten wij dit dan stap voor stap eens gaan doornemen en zo de kwaliteit van deze baardverzorgingsset onder de loep nemen.

Trimmen van je baard:

De MB4046 Baardtrimmer ligt erg goed in de hand. De 3 opzetstukken maken het super gemakkelijk om een stoppelbaard te trimmen maar ook een langere baard kan prima onder handen genomen worden. Wanneer je alleen met opzetstukken wilt werken, kan dat zelfs tot een lengte van 3,5 cm. Uit de losse hand kan je iedere baard netjes verzorgen. Er zit zelfs een kleine precisietrimmer aan de binnenkant van de trimmer verborgen, die het afzetten van bakkebaarden of de randjes van je lip mooi kan bewerken. De messen hebben een titanium coating en zijn zelf slijpend waardoor de messen sterk en scherp zijn en dit ook blijven. De messen van de trimmer kan je onder de kraan afspoelen. Deze Remington trimmer kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. Je kunt de trimmer 90 minuten snoerloos gebruiken.

Shapen van je baard:

Wanneer je je baard op de juiste lengte hebt gebracht, wil je dit ook graag behouden. Shapen is het voorzichtig bijwerken van de baard. Zo blijft je baard netjes in model zonder dat je hem direct weer korter moet trimmen. Wanneer je de opzetstukken van de trimmer haalt, dan kan je heel makkelijk de contouren bijhouden. Ook de bijgeleverde rvs schaar maakt het shapen heel erg gemakkelijk. Net even die uitstekende haar afknippen is beter te doen dan met een trimmer.

Style je baard:

Na het trimmen en shapen is het nodig om je baard even te stylen. Paar drupjes baardolie in je baard aanbrengen en dan met de baardborstel van everzwijnhaar doorkammen. De borstel is lekker groot en de haren komen goed diep. Zo borstel je de baard niet alleen in model maar bostel je ook losse haren en huidschilfers uit je baard. Regelmatig borstelen houdt je baard in goede conditie en het helpt ook om jeuk tegen te gaan.

Deze Beardkit van Remington is een hele toffe Beardkit waar iedere baarddrager prima mee uit de voeten kan. De prijs is zeer vriendelijk en helemaal in verhouding tot wat je ervoor krijgt. In het filmpje hieronder laat ik jullie zien hoe ik de Beardkit gebruik bij mijzelf.

Hoe gebruik ik de baardtrimmer:

Productspecificaties van de Remington MB4046

 • Snijbladen met titanium coating
 • Zelfslijpende bladen
 • XL verstelbare kam (20-35 mm)
 • Korte verstelbare kam (1,5-18 mm)
 • Stoppelbaardtrimmer (1-5 mm)
 • Pop-up trimmer voor gedetailleerde styling 
 • Snoer / Snoerloos
 • Tot 90 minuten snoerloos gebruik
 • 16 uur oplaadtijd
 • Afwasbare koppen
 • Zachte borstel van everzwijnhaar
 • Luxe roestvrijstalen schaar
 • Oplaadindicator
 • NI-MH batterij
 • 3 jaar garantie (+1 jaar extra bij registratie voor 28 na aankoop op www.remington.nl)
Remington MB4046 Beardkit Review B4men

Zelf een korte baard maken met de Remington Baardtrimmer

Deze Baard Kit kopen:

Voor en Na foto’s van de review:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer