MuziekMuziek

REFILL OUTFIT VAN DE SHOEBY

Vandaag heb ik eindelijk weer een complete outfit van onder de 150,- euro. Vorig jaar ben ik begonnen met outfits te laten zien van 100,- euro. Hier werd super enthousiast op gereageerd maar vanwege tijdgebrek en het feit dat we moesten sparen voor een nieuwe keuken is dit item op B4men in het slop geraakt. Ik wil dit item wel weer oppakken maar heb het budget vanwege de aankomende najaar/winter maanden omhoog gedaan naar 150,- euro. Een complete outfit laten zien van 100,- euro in deze maanden is namelijk niet heel realistisch. Ik denk daarbij dat 150 euro voor een complete outfit ook echt niet te duur is. De outfit van vandaag blijft wel onder de 100 euro maar dat komt omdat het echt nog een zomer outfit is. Uiteraard is deze outfit prima door te dragen in het najaar….draag er dan gewoon een grof vest overheen. 

MIJN OUTFIT VAN SHOEBY

We trappen dit keer af met een outfit van de Shoeby. Ik denk dat er weinig mannen zijn die direct weten over welke winkel ik het heb. Het is echter een behoorlijk grote winkelketen maar met een andere visie menig winkelketen tegenwoordig. Shoeby winkels vind je namelijk niet in grote winkelcentrums maar juist in de kleine winkelcentrums bij jou om de hoek. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daardoor ook niet zo snel aan de Shoeby heb gedacht om hier voor mijzelf kleding te kopen. Marie Louise en de kids kwamen er al wel vaker en dat komt ook door de goede service die wij daar krijgen. Ik kon het alleen als man niet zo goed vinden qua mode.

Ze hebben tegenwoordig de herenkleding helemaal aangepakt en ze hebben nu een nieuw merk in de verkoop, namelijk Refill. Iets gewaagder en stoerder dan dat ik van Shoeby gewend was. Nu zijn alle Shoeby winkels wel weer iets anders omdat het veelal franchise winkels zijn. Ik wil zonder dat ik hiervoor gevraagd ben of betaald ben, wel even vermelden dat onze Shoeby winkel in het winkelcentrum het Paradijs zit bij ons in Hoofddorp. We worden hier altijd super vriendelijk en goed geholpen dus Astrid keep up the good work! 

DIT IS WAT ER OP DE SITE STAAT OVER REFILL

Refill richt zich op de man die zich pas echt thuis voelt in een jeans. Het eigen merk van Shoeby is namelijk net zo denim minded: ieder item uit de collectie gaat perfect in combinatie met een stoere spijkerbroek. Of dat nu gaat om een sweater of een T-shirt. Het wisselende aanbod van Refill is trendy en comfortabel tegelijk, dankzij de innovatieve materialen en technieken die wij gebruiken. Zo ontstaat er keer op keer een verrassende mix voor een betaalbare prijs

ZO DRAAG IK MIJN OUTFIT

Refill shirt met 3D effect.
Deze jeans is afgelopen tijd echt mijn favoriet geworden….en ik heb er heel veel. Hij zit echt als een jogginbroek. Hij is ideaal om te combineren omdat hij zowel stoer als iets zakelijker gedragen kan worden. Ik heb hem bijvoorbeeld ook naar een wijnproeverij gedragen met een overhemd en blazer.
Een goede jeans en shirt, hierin voel ik mij meestal het prettigst. 
Vind je het allemaal te simpel? Durf dan te combineren met je schoenen. Ga je voor veilig met een donkere sneaker of ga je voor meer opvallend met een felgekleurde sneaker. Het kan je outfit compleet veranderen qua stijl….durf hiermee dus ook zeker te variëren.

Kosten van deze outfit:

Broek: 59,95
Shirt: 24,95 (tip: hij is nu afgeprijsd op de site naar 6,24)

Koop jij weleens bij Shoeby of heb je nog nooit van deze winkel gehoord? Waar koop jij het liefst je kleding en waar zou ik echt heen moeten voor een toffe outfit onder de 150,- euro. Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina onder bij de comments.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer