MuziekMuziek

Couscous met fetakaas en peterselie

Lamsrack met couscous

Couscous met fetakaas en peterselie is een heel simpel en makkelijk gerecht. Een gerecht wat je als bijgerecht bijna overal bij kan serveren. De zachte en korrelige smaak van de couscous combineert super lekker met het zoutige van de feta. Ik heb deze Couscous met fetakaas en peterselie in combinatie gemaakt met lamsrack en gegrilde groenten.

Lamsrack met couscous
Couscous met fetakaas en peterselie
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 2 minuten
Kook Tijd
3-5 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 2 minuten
Kook Tijd
3-5 minuten
Lamsrack met couscous
Couscous met fetakaas en peterselie
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 2 minuten
Kook Tijd
3-5 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 2 minuten
Kook Tijd
3-5 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook het water. Doe het water in een schaal met het bouillonblokje. Doe vervolgens de couscous erbij. Dek de schaal af en laat het voor 3 tot 5 minuten staan. (de couscous moet net aan onder water staan, voeg dus meer water toe indien nodig)
  2. Kruimel de fetakaas en hak de peterselie fijn.
  3. Schep na 3 tot 5 minuten de couscous om met 1 el roomboter en een scheutje olijfolie zodat hij nog wat luchtiger wordt. Mix de feta en de peterselie erdoor en serveer in een mooie schaal. Bestrooi eventueel met een snufje chilivlokken voor een beetje pit.
  4. TIP: ook erg lekker met wat fijngehakt pistachenootjes
Deel dit Recept
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer