MuziekMuziek

Outfit voor 100 euro met OTTO

Een outfit voor 100 euro kan dat nog? Het is een uitdaging maar het is zeker geen onmogelijke uitdaging. Het is alweer een tijdje geleden maar ik heb dit al vaker gedaan. Een outfit bij elkaar zoeken voor een budget van € 100,-. Deze keer heb ik een outfit uitgekozen bij OTTO.nl. Op deze site vind je veel verschillende merken en ook veel mooie aanbiedingen. Dit maakt het shoppen voor € 100,- iets makkelijker. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat mijn outfit in de sale is gekocht, wat het budget nog wat beter maakte.

Dit is mijn outfit voor € 100,-

Voor een complete outfit heb ik deze keer gekozen voor een toffe jeans en twee verschillende truien. Zo kan ik makkelijk schakelen tussen twee verschillende stijlen. Een wat meer casual en een wat meer zakelijke stijl. Om makkelijk te kunnen schakelen tussen deze twee verschillende stijlen heb ik gekozen voor een donkere jeans van Garcia. Deze donkere jeans is een hele goede basis voor een makkelijke casual uitstraling maar omdat hij niet strak (skinny) is, maakt het hem ook erg geschikt voor een zakelijkere uitstraling. Verder heb ik gekozen voor een casual hoodie en een donkere trui van Jack and Jones.

Garcia Tapered Jeans

Ik heb gekozen voor een tapered model jeans. Dit model jeans zal je de komende tijd steeds meer gaan zien. Het past bij de trend om minder strakke jeans te gaan dragen. Een tapered jeans is breder bij de benen zonder heel wijd te zijn en loopt vervolgens weer wat smaller naar beneden. Zo krijg je een mooie jeans die losser zit zonder dat je het gevoel hebt met een hele wijde jeans te lopen.

Truien voor mijn outfit

Voor de truien van de outfit heb ik gekozen voor een gebreide trui van Jack and Jones. Gebreide truien passen ook helemaal bij de trends van nu. Ze geven een mooie uitstraling die zowel casual als zakelijk is. Draag je onder je trui een overhemd of een gewoon shirt, het zal de uitstraling enorm beïnvloeden. De hoodie die ik gekozen heb voor de outfit is gewoon een lekkere hoodie voor casual days. Lekker voor in het weekend of een thuiswerkdag.

Dit is mijn outfit in beeld

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer