MuziekMuziek

Hoe je bespaart op je telefoon met een hoesje

Hartstikke trots ben je op je nieuwe smartphone. Je twijfelt of je er nou wel of niet een hoesje bij zal aanschaffen. Aan de ene kant is het natuurlijk goed om je telefoon te beschermen maar aan de andere kant staat het niet heel erg sexy. Maar ja, je wil er ook geen krasjes op want hij is nu zo mooi!

Kortom, je zit met een dilemma. Maar na het lezen van dit blog heb je alle voor en tegens gelezen en kun je een duidelijke keuze maken. Je wil jezelf ook beschermen tegen ongelukjes en daarom heb je in de auto bijvoorbeeld je autogordel om en zit er een airbag in je stuur. Als je op de rotsen gaat klimmen doe je een helm op en draag je speciale schoenen. Dus voor je iPhone koop je één van die toffe iPhone 11 pro max hoesjes.

Stoer of sexy

Een smartphonehoesje beschermt je telefoon tegen krasjes en houdt hem heel als hij toch een keertje valt. Van je scooter op de straat of van tafel op de harde tegels in de eetkamer. Het grappige van zo’n iPhone 11 pro max hoesje is dat hij jouw telefoon heel uniek maakt. Er zijn namelijk zo veel kleuren, prints, uitvoeringen en afbeeldingen dat je echt bijna letterlijk alles kunt bedenken. Zo maak je van jouw telefoon een stoere, of juist een hele sexy smartphone.

De besparing

Nu komt het leuke. Het nieuwe hoesje voor je smartphone is vele malen goedkoper dan een smartphoneverzekering. Je hoeft je telefoon dus niet te verzekeren tegen valschade als je een tof hoesje hebt. Met een goed beschermend pro max hoesje heb je in veel gevallen geen extra verzekering nodig. Dat scheelt natuurlijk geld! Zo zie je dat er best voordelen zitten aan iPhone 11 pro max hoesjes. Hoe vaak is je vorige telefoon gevallen? Of die van je vriendin? Surf langs honderden hoesjes voor je smartphone en koop snel een sexy hoesje en zie er stoer uit. Of bestel een stoer rubber hoesje en loop sexy door de gangen op je school.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer