MuziekMuziek

De nieuwe Audi Q8 E-tron

Audi Q8 E-tron front B4men

De nieuwe Audi Q8 E-tron is te ervaren bij de Audi dealers. De nieuwe, elektrisch aangedreven Q8 is vanaf nu te zien in Nederland. Klanten kunnen kiezen voor de SUV of de Sportback. Beide zijn er met een keuze uit drie luxe uitrustingsniveaus. Zowel de 50- als 55-uitvoeringen hebben een grotere accucapaciteit en daarmee een nog grotere actieradius.

  • Nieuw design: direct herkenbare elektrische aandrijving 
  • Nog ruimere actieradius; snelladen met maximaal 170 kW 
  • Drie uitrustingsniveaus, prijzen vanaf € 71.385*

Wanneer je de showroom in loopt springt het design van de nieuwe Q8 e-tron-modellen direct in het oog. Dé blikvanger is de nieuwe grille, terwijl markante dorpels en andere details overduidelijk verwijzen naar de elektrische aandrijving. Het interieur is typisch Audi: ruim, clean, digitaal, volledig connected en perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen. 

De De nieuwe Audi Q8 E-tron is nog veelzijdiger

De Q8 e-tron-modellen danken hun veelzijdigheid onder meer aan standaard quattro vierwielaandrijving in combinatie met luchtvering en adaptieve schokdempers. Ook de nog grotere actieradius – dankzij een verbeterd accumanagement en grotere accumogelijkheden – is een belangrijk aankoopargument. Met het 89 kWh accupakket bedraagt het rijbereik van de 250 kW/340 pk sterke Audi Q8 50 e-tron liefst 488 kilometer** (Sportback: 501 km**).

De Audi Q8 55 e-tron-modellen (systeemvermogen 300 kW/408 pk) hebben een accucapaciteit van 106 kWh, goed voor een actieradius van 578 kilometer** voor de SUV en zelfs 595 kilometer** voor de Sportback, dankzij zijn vloeiende coupé-lijn. Alle Q8-e-tron-modellen hebben een snellaadmogelijkheid (150 kW voor de Q8 50 e-tron-modellen, 170 kW voor de Q8 55 e-tron-modellen). Het opladen van de accu van 10-80% duurt bij een Q8 55 e-tron zo’n 31 minuten. 

De Audi Op maat

De nieuwe Q8 e-tron en Q8 Sportback e-tron zijn er als edition, Advanced edition en S edition en stuk voor stuk zeer compleet. Standaard op de edition zijn bijvoorbeeld LED-koplampen, metallic lak, 19 inch aero-velgen, MMI navigatie plus, Audi connect-diensten en volautomatische airconditioning. De Advanced edition biedt extra luxe met bekleding, elektrische stoelverstelling/-verwarming en ambienteverlichting. Ook het uitgebreide Assistentiepakket Tour is inbegrepen. De S edition voegt daar een extra sportieve touch aan toe met S line designelementen en het S line interieur met onder meer elektrisch verstelbare sportstoelen. Voor een extra persoonlijke touch zijn er diverse optiepakketten en individuele opties beschikbaar.

Audi Q8 E-tron headlights

Prijzen en full operational lease

De Audi Q8 e-tron edition is leverbaar vanaf € 71.385* en als Sportback vanaf € 73.785*. Klik hier voor de volledige prijslijst. 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer