Cilindersloten kopen? Bekijk het ruime assortiment aan anti-kerntreksloten

cilindersloten kopen

Je sloten beschermen tegen kerntrekken? Ga cilindersloten kopen voor de beste beveiliging tegen de veelvoorkomende inbreekmethode. 

Wat is kerntrekken?

Kerntrekken is een techniek die door inbrekers wordt gebruikt om in te breken in openslaande deuren, deuren van PVC, composiet en openslaande deuren met een euro-cilinderslot. Met het juiste gereedschap kan een inbreker je slot openbreken en binnen 2 minuten in je woning zijn.

Dit type aanval maakt gebruik van het feit dat een dubbel cilinderslot zwak is in het midden van de cilinder. 

Kerntrekken is een reële bedreiging die gemakkelijk kan worden voorkomen door het juiste type slot in je woning te installeren. Eurocilinders kunnen gemakkelijk door een slotenmaker worden vervangen. Bij het kiezen van een slot moet je er zeker van zijn dat het bestand is tegen kerntrekken.

Wat zijn Anti-kerntreksloten?

Slotenfabrikanten hebben hoger beveiligde anti-slotcilinders ontwikkeld om het risico dat het slot breekt te verkleinen: anti-kerntreksloten. Deze veiligheidscilinders zijn voorzien van Anti-Snap lijnen, zodat wanneer kracht wordt uitgeoefend op een van beide uiteinden van de cilinder, de inbreker het slot zal breken bij de Anti-Snap lijn en niet in het midden van de cilinder. Hierdoor blijft het sluitmechanisme intact en kan de indringer het slot niet openbreken.

Anti-kerntreksloten bij Toplock

Toplock is een slotenwinkel en biedt sloten aan van hoge kwaliteit die voldoen aan SKG*** beveiliging. Met deze beveiliging zijn de sloten bestand tegen kerntrekken. 

Het kiezen van een slot kan lastig zijn. Schakel een professional van Toplock in voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Verder biedt Toplock gratis verzending aan vanaf €50,- en garanderen ze een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis. Mochten de sloten toch niet naar wens zijn, dan kun je gebruik maken van de 30 dagen retourrecht. 

Voor meer informatie en het ruime assortiment aan sloten, bezoek www.toplock.nl

cilindersloten kopen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer