MuziekMuziek

Casual Schoenen die elke dag kunnen

Kijken we naar herenschoenen, dan heb je lang niet zoveel keus als bij de vrouwen. Mannen moeten het doen met boots, sneakers, instappers of nette schoenen. Dit kan ervoor zorgen dat het soms lastig is te bepalen welke schoenen je het beste aan kunt doen. Je wil er representatief uit zien, maar het ook weer niet overdrijven. Wij laten je een aantal schoenen zien die elke dag kunnen, zelfs naar het werk!

Mooie boots voor koude dagen 

In de herfst en winter kunnen sneakers best koud zijn. Boots zijn dan ideaal. Ze staan modieus, zorgen voor warme voeten en zijn makkelijk te combineren. Er zijn veel verschillende soorten laarzen te koop, belangrijk is vooral dat je kijkt naar wat jij lekker vindt zitten. Ga je voor boots tot net over je enkel, of pak je liever het hogere model?

Kijk daarnaast ook goed naar de kleur. Laarzen zijn er vaak in bruin- of grijstinten, maar dit kan wat lastig te combineren zijn. Kijk dus vooral eerst naar de kledingstukken die je in je kast hebt hangen, om te bepalen voor welke kleur je het beste kunt gaan. 

Nette schoenen

Ook nette herenschoenen mogen zeker niet in de kast ontbreken, ongeacht het seizoen. Ook hierbij heb je enorm veel keuze, niet alleen qua kleur, maar ook qua model en materiaal. Bepaal vooraf bij welke kledingstukken je deze schoenen wil gaan dragen. Niet alleen is het dan makkelijker zoeken op kleur en materiaal, maar je weet dan ook precies met hoeveel kledingstukken je de schoenen kunt combineren. 

Schoenen voor een relaxed weekend

Naast boots en nette schoenen heb je uiteraard ook gewoon mooie sneakers nodig. Ideaal voor een relaxed weekend waarin je wat met vrienden afspreekt of een weekend weg gaat met je gezin, maar ook voor een lange werkdag kunnen sneakers vaak prima. Een groot voordeel van herensneakers, is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, waardoor je eindeloos kunt combineren. Een mooi wit paar voor de heerlijke, lange zomeravonden, een zwart paar voor onder je donkere blouse en nog een paar voor je werk. 

Fijne instappers voor de zomer 

Het is goed voor te stellen dat je in de zomer niet elke dag warme sneakers aan wilt hebben. Een andere optie is dan het dragen van slippers. Maar, naast dat lang niet iedereen dat fijn vindt, is het bijvoorbeeld op het werk ook niet aan te raden. Een goede tussenoplossing is dan het dragen van instappers. Deze zijn vaak gemaakt van een luchtige, ademende stof wat ideaal is voor de zomer. 

Ook zijn er instappers die je het hele seizoen kunt dragen, omdat deze vaak wat dikker zijn. Het zijn dus net sneakers, alleen dan zonder veters of een rits. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer