SelectSelect

B4men.nl steunt de petitie van de Hartstichting.

De petitie 

Dat veel mensen een hartaanval krijgen dat weten we tegenwoordig allemaal wel, veel van deze mensen overleeft deze hartaanval niet. Wanneer er meer mensen zouden kunnen reanimeren hoeven dit er niet zoveel te zijn.

Voor de Hartstichting reden genoeg om daarom eens aandacht te vragen voor dit probleem. Hoe?? Door een heel gave recordpoging!! Het is de bedoeling om met zoveel mogelijk scholieren achter elkaar op 750 poppen te gaan reanimeren. Na deze recordpoging wordt er opgeroepen om een petitie te tekenen die later wordt aangeboden aan staatssecretaris Sander Dekker van het ministerie van OCW. In deze petitie staat het voorstel om jongeren in het middelbaar onderwijs standaard lessen te geven in het reanimeren. Om zo een goede bodem te leggen dat meer mensen kunnen reanimeren en dat wanneer iemand een hartaanval krijgt ook goed en snel geholpen kan worden.

Wat kan jij doen?

Wat heel belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen de petitie tekenen!! Dus ook jij!! Klik hier en teken gelijk de petitie. Verder is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten dat deze petitie er is dus deel dit bericht op alle social media!!

 

 

De recordpoging

 

Vrijdag  6 juni was de recordpoging. Doel was het verbeteren van het oude record om met 2109 mensen 30 minuten lang te reanimeren. Natuurlijk zijn ze hier dik over heen gegaan. Onder leiding van Sascha Visser en met de beats van DJ Sandro Silva kon het natuurlijk ook niet mis gaan. Voor de start zijn alle scholieren alvast  in de stemming gebracht met optredens van Sharon Doorson en DJ’s Kill The Buzz, Rosh en Bassanova. Voor een professionele warming-up was topturner Yuri van Gelder opgetrommeld.

 

Kortom een geweldige opening voor deze belangrijke oproep….laat je hart spreken en teken de PETITIE HIER!!

hartstichting5

hartstichting3

hartstichting4

hartstichting6

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer