MuziekMuziek

4 badkamerbenodigdheden voor mannen

4 badkamerbenodigdheden voor mannen. De badkamer is een belangrijke ruimte in huis die vaak bezocht wordt. Daarom is het verstandig om het comfortabel en praktisch in te richten. Als man heb je specifieke activiteiten die je in de badkamer doet, zoals scheren en douchen. Er zijn bepaalde badkamerbenodigdheden die deze dingen een stuk eenvoudiger kunnen maken (en leuker), zoals een badkamer spiegel met verwarming. Weet je niet welke benodigdheden handig zijn? Lees dan deze aanbevelingen.

Verwarmde badkamerspiegel 

Mannen moeten regelmatig hun gezichtshaar, zoals snor en baard, scheren. Hiervoor heb je natuurlijk een scheerapparaat en een spiegel nodig. Meestal is er een spiegel te vinden in de badkamer, maar de spiegel moet helder genoeg zijn zodat je goed kunt zien welke delen van je gezicht geschoren moeten worden. Soms kan dit een probleem zijn, omdat de badkamerspiegel vaak beslaat nadat je hebt gedoucht met warm water. Het is natuurlijk vervelend als je telkens de spiegel moet schoonvegen tijdens het scheren, of als je halverwege moet stoppen omdat de spiegel weer beslaat. Gelukkig kun je dit probleem voorkomen door een verwarmde badkamerspiegel te gebruiken. Dit type spiegel heeft een systeem dat ervoor zorgt dat hij niet beslaat. Zo heb je nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer.

Bamboe tray voor het opbergen van parfum

Deze tray is ideaal om je parfums, lotions, gezichtscrèmes en andere spullen georganiseerd en veilig te bewaren. Het heeft meestal een moderne uitstraling die goed past bij elke interieurstijl. De tray heeft opstaande zijkanten om ervoor te zorgen dat je spullen op hun plek blijven en is slank, zodat je hem makkelijk kunt opbergen in kasten of lades als je hem niet gebruikt. Hij is gemaakt van sterk en milieuvriendelijk bamboe, wat duurzaam en hernieuwbaar is. Bamboe is van nature ook bestand tegen vlekken, geurtjes en bacteriën, waardoor het makkelijk schoon te houden is. Het geeft een mooie finishing touch aan je badkamer.

Bluetooth douchespeaker

Er is niets zo fijn als douchen en tegelijkertijd naar je favoriete nummers luisteren. Hiervoor kun je een speaker met Bluetooth gebruiken. Wat deze speaker bijzonder maakt, is dat hij helemaal waterdicht is en zelfs tot 1 meter diep onder water kan worden gebruikt. Je kunt dus zonder zorgen de knoppen op de speaker bedienen, zelfs als er water in de badkamer spat. Zo kun je tijdens het douchen door je afspeellijst gaan en het volume aanpassen, precies zoals je wilt.

Verwarmde handdoekenrek

Hoe fijn is het om een warme handdoek te hebben na het douchen? Het heeft zelfs nog een aantal andere voordelen: minder ophoping van bacteriën, minder vaak wassen en minder impact op het milieu. Het grootste voordeel voor ons als mannen? Als je je handdoeken op een verwarmd rek laat drogen na het douchen, hoef je ze minder vaak te wassen! Je kunt zelfs tot twee weken wachten voordat je ze weer wast. Dit vermindert niet alleen het aantal wasbeurten, maar bespaart ook water en is energiezuiniger. Win-win situatie dus!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer