MuziekMuziek

Toyota RAV4 GR Sport

Toyota RAV4 GR Sport B4men

Toyota RAV4 GR Sport. Toyota gaat in 2023 de lijn van de succesvolle Toyota RAV4 verder uitbreiden. De RAV4 GR Sport wordt de nieuwe sportieve topuitvoering. De RAV4 GR Sport krijgt een sportiever afgesteld onderstel en een dynamisch en sportief uiterlijk. Vanaf de tweede helft van 2023 staat de RAV4 GR SPORT in Nederlandse showrooms.

De GR Sport van Toyota

Na de succesvolle introductie van GR SPORT-uitvoeringen in andere modelreeksen, waaronder de Yaris, Yaris Cross, Corolla, C-HR en Hilux, krijgt de RAV4 nu ook de GR SPORT-behandeling. Net als bij de andere modellen krijgt ook de RAV4 GR SPORT een aantal unieke aanpassingen aan het exterieur en wordt ook de afstelling van het onderstel niet vergeten. De nieuwe GR SPORT-uitvoering van de RAV4 wordt vanaf medio 2023 geleverd als Hybrid en als Plug-in Hybrid en beschikt altijd over AWD-i intelligente vierwielaandrijving.

Prestaties

Het blijft niet alleen bij sportieve looks. De RAV4 GR SPORT krijgt verdere verbeteringen aan de ophanging. Met nieuwe, stijvere veren en schokdemperinstellingen geven de RAV4 GR SPORT een nog betere wegligging geven en bieden een dynamische rijervaring.

‘s Werelds bestverkochte SUV

De Toyota RAV4 onderscheidt zich als ’s werelds originele recreatieve SUV. De lancering in 1994 zorgde voor wat vandaag de dag een van de meest populaire en zeer competitieve marktsegmenten is. Het blijvende succes van de RAV4 wordt weerspiegeld in de cumulatieve wereldwijde verkoop die in 2020 de grens van 10 miljoen passeerde, terwijl de RAV4 blijft regeren als ’s werelds bestverkochte SUV.

In zijn nieuwste, vijfde generatie, blijft de Toyota RAV4 zijn segment definiëren en biedt hij klanten een ruime keuze aan efficiënte en geëlektrificeerde aandrijflijnen, samen met de optie van Toyota’s elektrische intelligente vierwielaandrijving (AWD-i). Als het eerste model dat gebruikmaakt van Toyota’s wereldwijde GA-K-platform, zorgen het lage zwaartepunt en de hoge carrosseriestijfheid voor aanzienlijk verbeterde handling, comfort en royale binnenruimte voor zowel passagiers als bagage.

Tweede helft 2023

De nieuwe RAV4 Hybrid GR SPORT en RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT zullen in de tweede helft van 2023 in Nederland verkrijgbaar zijn. Prijzen worden op een later moment – dichter bij de marktintroductie – bekendgemaakt. Toyota.nl

Toyota RAV4 GR Sport B4men
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer