MuziekMuziek

Skotti draagbare gas barbecue.

Skotti BBQ voor mannen B4men

Skotti draagbare gas barbecue. Barbecuen is voor bijna iedere man de meest uitgevoerde work-out tijdens de zomer. Helaas is barbecuen iets wat de meesten alleen maar thuis zullen doen.

Het is natuurlijk super tof om lekker in de achtertuin een heerlijke buitenkeuken te hebben maar wanneer je weg bent is het ook weleens lekker om te barbecuen. Een dagje op het water, aan het strand of aan de plas is geweldig om af te sluiten met een heerlijke bbq.

Wij kregen voor deze review een Skotti draagbare bbq. Tijd om erop uit te trekken of om gewoon lekker snel en simpel te barbecuen in de tuin.

Skotti draagbare gas barbecue voor mannen.

Review van de Skotti draagbare gas barbecue

Tijd voor de review van de Skotti draagbare gas barbecue. Allereerst valt op hoe plat het pakketje is wat je bbq moet gaan worden. Wanneer je de speciale tas open maakt valt op dat er ook nog eens weinig onderdelen zijn.

Er is heel erg goed nagedacht over het ontwerp en design van de Skotti Barbecue. Dat blijkt ook wel, ze hebben er verschillende prijzen mee gewonnen.

Opzetten was erg makkelijk, het lukte mij zelfs na één keer zonder handleiding. Hierbij wel even opletten op de speciale markeringen op de hoekjes (pijltjes) daaraan kan je zien welke hoeken bij elkaar horen.

De tas is te gebruiken als onderkleed van de bbq. Wanneer je de bbq met een paar minuten in elkaar hebt gezet is hij klaar voor gebruik. Even het gas aansluiten en fik er in!

Barbecuen met Skotti op gas

Natuurlijk is barbecuen op gas anders dan met houtskool. Ja, ik vind houtskool lekkerder maar gas is echt zoveel sneller en makkelijker. Zeker wanneer je niet thuis bent is gas echt de makkelijkste manier om je vlees te bereiden.

Groot voordeel van gas is dat aan is aan en uit is uit……whahaha klinkt zo simpel maar wat ik er mee bedoel is dat wanneer het gas ontsteekt hij eigenlijk direct warm en bruikbaar is. Is hij te warm dan draai je de gaskraan iets meer dicht en wanneer hij te koud staat draai je de kraan iets meer open. Dit is met houtskool echt een heel stuk lastiger.

Daarnaast is het met een draagbare bbq ook wel handig dat hij snel uit gaat en afkoelt. Anders ben je verplicht nog uren te wachten met naar huis gaan nadat je gegeten hebt.

De Skotti is zo ontworpen dat hij na een half uurtje na het dichtdraaien van de gaskraan demontabel is. Alles in de speciale tas en weer lekker terug naar huis.

Wij gebruikten hem ook in de tuin om gewoon even snel een burger te maken. Maar doordat hij zo makkelijk is kunnen ook de kids ermee over weg. Wat maakt dat ook ik af en toe de grill uit handen kan geven en rustig een biertje kan drinken en kan genieten van een mooie steak die ik heb klaargemaakt.

Monteren en demonteren van de Skotti

Het belangrijkste is natuurlijk hoe makkelijk hij in en uit elkaar kan. Want niets is zo lastig als je allemaal klaar staat en het lukt niet om hem in elkaar te krijgen. Wanneer je de eerste keer de handleiding volgt zal je merken dat je die de tweede keer eigenlijk al niet meer nodig hebt.

Ook het uit elkaar halen wijst zich vanzelf. Het gaat dus echt super makkelijk. Het maakt hem dus echt geschikt om hem mee te nemen naar plekken waar je anders nooit zal koken.

Ook is het gewicht echt heel goed te doen, dus zelfs een flinke wandeling is goed te doen met de Skotti. Ze hebben ook goed nagedacht over de accessoires die je bbq ervaring nog beter zullen maken.

Denk aan super handige bakjes die je kan gebruiken om je eten in mee te nemen maar ook om ermee te koken. Ze passen perfect op de Skotti en daar kan je perfect vis in maken of zoals wij deden champignons in kruidenboter, briljant ook voor over de steak.

Gaan wij de Skotti vaker gebruiken

Wij zijn echt enthousiast geworden en wij kunnen dus volmondig ja zeggen. Of je hem nu meeneemt naar het strand of naar de camping, de Skotti is echt een aanwinst voor iedere man die graag buiten de deur wilt barbecuen.

Daarnaast zal je merken dat je hem als snel door het gemak niet alleen maar buitenshuis zal gebruiken. Wat ons betreft is de Skotti draagbare gas barbecue een dikke aanrader.

Skotti BBQ voor mannen B4men

Win een Skotti barbecue

Na zo’n mooi verhaal is het natuurlijk nog mooier als je niet gelijk naar de winkel hoeft te rennen voor deze bbq maar dat je er zelfs één kan winnen. Wij mogen namelijk names Skotti een hele mooie winactie opzetten waarbij jij er één kan winnen. Wat moet je hiervoor doen??

  • Check de post van Skotti op instagram
  • Vertel ons in de comments met wie en waar jij de Skotti het liefst zal gebruiken
  • Like en volgen van B4men en Skotti mag maar is niet verplicht

De winnaar krijgt op 20-08-2023 van ons bericht via Instagram. Wil je meer informatie over de Skotti check de site hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer