De Lemmo APV: De ultieme stadsfiets voor mannen

De Lemmo APV op B4men

De Lemmo APV, de ultieme stadsfiets voor mannen. Stel je voor: je bent onderweg door de drukke straten van Amsterdam, genietend van een vloeiende en comfortabele rit. Wat rijd je? Niet zomaar een fiets, maar de nieuwe Lemmo APV, de ultieme alleskunner van Lemmo Future Labs.

De Lemmo APV: waarom jij deze nodig hebt

De Lemmo APV is geen gewone fiets. Het is een vernuftig stukje techniek dat perfect is voor het moderne stedelijke leven. Of je nu je woon-werkverkeer wilt optimaliseren of zware spullen moet vervoeren, deze fiets is jouw nieuwe beste vriend. Met een laadcapaciteit van 200 kg kun je alles meenemen wat je nodig hebt. Denk aan je sportuitrusting tot die zware boodschappentassen (of misschien zelfs een paar kratjes bier).

Comfortabel en soepel, waar je ook bent

Amsterdamse kasseien en hobbelige wegen zijn geen probleem meer met de Lemmo APV. Dankzij de 60mm verende voorvork en 60mm achtervering rij je altijd comfortabel. Het is alsof je over een perfect gladde weg zoeft. Geen rugpijn meer na een ritje door de stad!

High-Tech snufjes voor de moderne man

Deze fiets zit boordevol slimme technologie. De gepatenteerde SmartPac met E Plus-technologie zorgt voor een soepele en krachtige rit. En met LTE, GPS en Bluetooth blijf je altijd verbonden. Vergeet niet de handige Apple Findmy-functie, zodat je altijd weet waar je fiets is. Perfect voor als je fiets ineens een omweg lijkt te maken zonder jou.

Power en controle met de Lemmo APV

De achternaafmotor levert een koppel van 60 Nm, wat betekent dat je moeiteloos elke brug overkomt en snel kunt optrekken bij stoplichten. De Lemmo APV past zich aan jouw rijstijl aan, met een keuze tussen een 9-speed cassette of een riemaandrijving. Jij bepaalt hoe je rijdt.

Gemaakt voor elk avontuur

Met all-road banden van 26 inch voor en 20 inch achter heb je altijd grip en stabiliteit. Of je nu door de stad crost, een ritje naar het park maakt of naar het strand gaat, de Lemmo APV is klaar voor elk avontuur.

Waarom jij deze fiets wilt

De Lemmo APV is meer dan een fiets, het is een statement. Het laat zien dat je houdt van innovatie, avontuur en gemak. Zoals Frank Aldorf van Lemmo zegt: “De Lemmo APV geeft je rijplezier, sportiviteit en een kick van adrenaline.” En wie wil dat nou niet?

Beschikbaarheid

De Lemmo APV is vanaf augustus te pre-orderen en wordt begin 2025 geleverd. Wil je hem in het echt zien? Bezoek dan Eurobike, Indoors Hall 9.0 E09 en Outdoors F11 C07.

Over LEMMO

LEMMO staat voor Light Electric Micro Mobility en heeft als doel de manier waarop we naar elektrische mobiliteit kijken te veranderen. Ze bouwen duurzame en robuuste fietsen die vol zitten met de nieuwste technologieën. Hun missie is om elektrische mobiliteit te bevorderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Dus mannen, als je je stedelijke avonturen naar een hoger niveau wilt tillen, is de APV precies wat je nodig hebt. Tijd om die saaie ritten om te toveren tot een spannend en comfortabel avontuur!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer