MuziekMuziek

Dirty Talk maakt je seksleven leuker en spannender

Dirty Talk tijdens de seks

Dirty Talk maakt je seksleven leuker en spannender. In dit artikel gaan we dieper in op het fenomeen “Dirty Talk”. Want dirty talk kan je seksleven echt veel leuker maken. Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je seksleven in een sleur zit kan dit helpen om je seksleven weer wat spanning in te blazen. Toch is dirty talk niet zomaar dirty talk! Je kan tijdens de seks je vriendin niet zomaar opeens voor hoer gaan uitschelden. Dit kan je op twee blauwe ogen komen te staan en voor de komende drie weken geen seks meer. Het is dus heel belangrijk dat jullie beiden weten wat er gaat gebeuren en hoe dit gaat gebeuren. Zo is jullie dirty talk voor jullie beiden leuk en spannend.

Is Dirty Talk voor iedereen?!?

Nee, dirty talk is zeker niet goed voor iedereen. Er zijn ook veel mensen die hier niet van houden. Het is daarom heel belangrijk voordat je dit wilt gaan doen te overleggen. Is je partner hier wel voor in? Daarnaast is dirty talk niet zomaar dirty talk. Er zijn heel veel verschillende vormen. Zo kan je iemand iets spannends in zijn of haar oor fluisteren maar je kan ook je partner hard en heftig toespreken. Dirty talk kan bestaan uit het beschrijven van wat jullie aan het doen zijn tot het “uitschelden” van elkaar.

Wanneer één van jullie er niet van houdt is dirty talk zeker niet voor jullie weggelegd. Dit levert dan meer onrust en boosheid op dan fijne seks. Daarom is een goede communicatie heel belangrijk. Begin er eens over na een goed diner met z’n tweeën. Zeker na een paar glazen lekkere wijn of champagne is het gesprek net wat beter te voeren. Vraag en of vertel heel goed wat en hoe je de dirty talk voor je ziet. Wat zou je willen zeggen en vraag hem of haar hoe je dit moet zeggen.

Hoe begin je met dirty talk?

Je kan tijdens de seks vrij klein en onschuldig beginnen. Vertel je partner eens dat je heel veel zin hebt in de seks of in hem of haar. Dit zijn kleine maar als best heel spannende stapjes. Let hierbij goed op dat het niet geforceerd aanvoelt, dit kan juist de spanning doen afnemen. Het moet wel goed voelen. Let ook goed op dat het niet alleen jezelf opwind maar ook je partner. Hem of haar vertellen dat hij/zij mooi is komt altijd goed aan maar vertellen dat ze een geile slet is kan soms echt een paar grenzen overgaan.

Wanneer je het lastig vindt om direct met praten te beginnen kan je nog kleiner beginnen. Dit kan je doen door te kreunen of door geluidjes te maken. Dit kan je dan ook verder uitbouwen tot “vieze praatjes”. Ook is de toon heel belangrijk. Ja kan zachtjes praten, je kan hard praten maar je kan ook opwindend praten. Een lage stem opzetten en je partner langzaam vertellen wat je van je partner vindt en wat je graag met je partner zou willen doen. Wees voorzichtig met stemmetjes! Je moet geen oude Duitse porno acteur worden. Dan zal de vrijpartij eerder ontaarden in een enorme lach partij. (wat soms ook goed kan zijn hoor….een flinke lachpartij)

Het is een kwestie van goed aanvoelen en wanneer je partner tegen jou praat antwoord terug op de manier zoals jij het zou willen. Dan kunnen jullie op die manier je dirty talk opbouwen. Begin klein en schaal op, dit is beter dan te moeten afschalen of sorry te zeggen.

Dit kan je zeggen tijdens de seks

Dirty talk is voor de slaapkamer bedoelt! De dingen die je daar tegen elkaar kan/mag zeggen zijn andere dingen dan dat je die normaal zou uitspreken tegen elkaar. Dit zijn verschillende voorbeelden die je zou kunnen doen of zou kunnen zeggen:

  • Maak zachte geluidjes en laat je partner merken dat je het lekker vindt
  • Kreunen is de volgende stap, dit kan ook heel opwindend zijn (maar overdrijf het niet)
  • Vertel je partner dat je hem of haar mooi en sexy vindt
  • Vertel je partner wat je doet of gaat doen.
  • Ga met elkaar in gesprek, als ik dit doe, hoe lekker is dat? Mag ik je hier aanraken of likken?
  • Stapje verder is het vertellen hoe jij het vindt. Je windt mij op. Ik ben geil of wordt geil. Ik wil je voelen.
  • Voor de gevorderden kan je elkaar echt slechte dingen noemen.

Uiteraard kan je met elkaar vast nog veel leukere, spannendere en vuilere dingen bedenken om tegen elkaar te zeggen. Maak er vooral een spannende vrijpartij van.

erogene zones van de man
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Unsupported request - method type: get
Written by Jan Willem Huffmeijer