Bottom Dollar Bounties: De Nieuwe Gratis Update voor GTA Online

GTA Bottom Dollar Bouties update voor gameconsole

GTA Online lanceert weer een spannende update: Bottom Dollar Bounties. Deze gratis update is nu beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Bereid je voor op een compleet nieuwe premiejagerervaring en een scala aan nieuwe content om je in onder te dompelen.

GTA Bottom Dollar Bouties by B4men

Bottom Dollar Bountties: word een premiejager

Stap in de schoenen van een premiejager en maak Maude Eccles trots door jacht te maken op criminelen in Los Santos en Blaine County. Bottom Dollar Bounties introduceert een nieuwe premiejagerbusiness, waarin spelers doelwitten kunnen opsporen en uitschakelen. Vincent heeft bovendien meer dubieus politiewerk voor je klaarstaan.

Toffe games

Nieuwe voertuigen en content

Deze update brengt een reeks nieuwe voertuigen en content naar GTA Online, waaronder:

  • Het gloednieuwe Bail Enforcement Office: Hier kun je lucratieve missies ondernemen door op jacht te gaan naar Standard Targets en de uitdagendere Most Wanted Targets.
  • Dispatch Work: Helpen Vincent Effenburger om corrupte agenten uit te schakelen in Freemode, allemaal vanuit je eigen politievoertuig.
  • Nieuwe voertuigen: De Enus Paragon S en Bollokan Envisage (geschikt voor Imani Tech), de Übermacht Niobe en Annis Euros X32 (geschikt voor HSW-upgrades), de Invetero Coquette D1, de Declasse Yosemite 1500 en drie nieuwe politievoertuigen (de Declasse Impaler SZ Cruiser, Bravado Greenwood Cruiser en Bravado Dorado Cruiser).

Daarnaast kun je nu drifttuning toepassen op de Vulcar Nebula Turbo, Übermacht Cypher en Übermacht Sentinel Widebody.

Nice cars

Exclusieve GTA+ Voordelen in Bottom Dollar Bounties

GTA+-leden krijgen toegang tot exclusieve voordelen zoals de Vinewood Club-app, een nieuwe Vehicle Workshop in The Vinewood Club en de mogelijkheid om de nieuwe Överflöd Pipistrello een week eerder gratis te claimen.

Verbeterde Spelervaring

De update verbetert ook de spelervaring met nieuwe Career Progress-beloningen voor Dispatch Work en Bail Enforcement, en nieuwe Creator-tools om je eigen Drift en Drag Races te creëren. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd aan Assault on Cayo Perico en diverse andere activiteiten.

GTA Bottom Dollar Bouties by B4men

Meer Te Verwachten

Blijf GTA Online volgen voor nieuwe updates zoals extra voertuigen, Daily Bounties, seizoensevenementen, Adversary-speltypen en verzamelvoorwerpen. Hou de Newswire in de gaten voor meer informatie over wat GTA Online je deze zomer te bieden heeft.

Duik in de wereld van premiejagers, geniet van de nieuwe content en beleef GTA Online op een geheel nieuwe manier met Bottom Dollar Bounties.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer