Rockabilly meets Pin Up!!

Kom op mannen!! Ik weet dat het een mannen blog is maar ook ik ben gek op vrouwen! De trend voor vrouwen op dit moment De Pin Up style, en ik zie deze style nog veel te weinig terug komen in magazines en op de style sites voor vrouwen. Waarom…. durven ze niet??? Wij mannen zeggen kom maar op!!!!

Jaren hebben vrouwen het beeld van vrouwen als lustobject proberen weg te halen. Volgens mij is dat de reden waarom deze style nog maar zo weinig aandacht krijgt. De modewereld is bang om de vrouw weer neer te zetten als lustobject. Deze style heeft niets met lust te maken, deze style zorgt er juist voor dat de vrouw alles is de strijd mag gooien wat haar als vrouw mooi maakt. De Pin Up style geeft de vrouw juist de kans om al haar goede punten te laten zien. Heel belangrijk voor deze style is een heel dikke knipoog! Wat voor kleding  zij draagt moet een weerspiegeling zijn van alles wat zij is, maar met een dosis humor en seksappeal.

Hé mannen! Dachten jullie te ontkomen….. haha echt niet!!! Maar voor ons is het alweer een minder ingrijpende verandering dan bij de vrouwen. De rockabilly style is bij mannen al wat meer “normaal” geworden. De kuif, het leren jasje en de man die weer man mag zijn is voor ons alweer bijna gemeengoed. Maar waar de echt mode fanaten alweer een beetje klaar zijn met deze style, is deze style in het straatbeeld eigenlijk net begonnen. Deze winter voorspel ik dan ook de echte “boom” van deze style. En mannen wat is nu mooier als daar dan zo’n hele mooie en super vrouwelijke jaren 60 “chick” naast loopt!!!

 

Dus dames vergeet het beeld van lustobject en haal het meest vrouwelijke in je naar boven, overgiet dit met een dosis humor en ga naast die super stoere bekuifde man staan en dan is het beeld compleet: Rockabilly meets PinUp!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer