Nieuw gezicht L’oreal Men Expert…Ryan Reynolds!!

Het nieuwe gezicht voor L’oreal Men Expert is geworden???? Ryan Reynolds???

Ryan Reynolds,het nieuwe gezicht van l’oreal men expert

 

Ryan Reynolds….Kennen jullie die??? Bij mij ging er niet meteen een lichtje branden moet ik eerlijk zeggen. Sterker nog, ik heb eerst moeten googelen voordat ik wist wie hij was. Ryan Reynolds is een 37-jarige Canadese acteur bekend uit de films  The Proposal , The Amityville Horror en Green Lantern.(heb ik allemaal niet gezien, dus dat verklaard een hoop hahaha) Mijn vrouw kende hem dan weer wel,zoals de meeste vrouwen…omdat het een “lekker hapje” is!!!

Ryan Reynolds treedt met het gezicht worden van L’oreal in de voetsporten van zijn vrouw, de actrice Blake Lively.(kijk, die kende ik dan weer wel)Blake Lively is sinds vorig jaar het gezicht van L’oreal.

ryan reynolds en blake lively

Ryan Reynolds zal worden ingezet om de Men Expert lijn te gaan promoten. In een persverklaring zegt de acteur hierover: “Ik voel me zeer vereerd en ben bijzonder opgewonden om verbonden te zijn met Men Expert, een productlijn die de essentie van moderniteit, vernieuwing en technologie vertegenwoordigt.”

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer