Mannen kapsels trends herfst 2013 – b4men.nl

Mannen kapsels zijn vandaag de dag nog nooit zo belangrijk geweest!!! Met deze trend ben ik als barbier natuurlijk erg blij, het maakt mijn vak interessant en uitdagend. Voorheen ging de man voor een degelijk en veilig kapsel, nu komend najaar gaat de man voor een wat meer uitgesproken kapsel. Hiermee kan je natuurlijk het beste laten zien wie je bent en waar je voor staat!! Alles mag komend najaar…van een edgy look tot super strakke look tot een wat meer natuurlijke look…alles kan en alles mag. Ik laat jullie hieronder wat verschillende haar trends zien, de komende weken zal ik look voor look gaan behandelen met trips en trucs om je kapsel te stylen.

 

DE KUIF

 

 

DE UNDERCUT

 

 

DE NONCHALANTE LOOK

 

 

DE SUPERSTRAKKE LOOK

 

 

DE ROCKABILLY

 

 

DE EDGY LOOK

 

Zoals je ziet lijken een aantal van de kapsels redelijk op elkaar, het verschil zit hem in details en vooral in de styling, maar zoals ik aan het begin al zei, dit ga ik je de komende weken nog allemaal laten zien en uitleggen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer