HOT HAIR!!!! voor jong en oud

 

 

 

Dat de spits van Feyenoord HOT is bij de vrouwen wisten we al….dat zijn kapsel HOT is voor het najaar voor de man is inmiddels ook bekend, maar ook bij jonge jongens kan dit kapsel niet meer stuk zie dit stuk.

Je kunt dus wel zeggen het is HOT! HOT! HOT!….niet alleen Pelle heeft zichzelf deze ” retro” look aangemeten maar ook bekende Nederlanders zoals Jan Kooijman en Martijn Krabbe en Buitenlandse sterren zoals David Beckham en George Clooney (toch niet de minste) lopen inmiddels rond met dit “Booming”  jaren 50 kapsel.

 

 

Vandaag ga ik jullie vertellen hoe je het beste dit kapsel zelf kan stylen.

Allereerst valt of staat het model met  goed geknipt haar….dit model moet echt super strak geknipt zijn anders krijg je het niet gestyled zoals de bedoeling is…ga hiervoor dus naar een goede kapper/barbier.

Verder heb je niet veel nodig behalve heel veel gelwax of  een pomade (wel op waterbasis)…gebruik hiervoor wel een goede kwaliteit anders krijg je één vette haardos.

* Was eerst je haar dit kan met een verzorgende shampoo of je kan het zonder shampoo doen.

* Als je klaar bent met wassen kam je haar dan strak in de scheiding en fohn je haar droog.

* Vervolgens kam je het nog een keertje strak in de scheiding…wrijf in je handen een behoorlijke hoeveelheid gelwax of pomade aan en breng het aan over het gehele haar.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
  • Beste Jochem,

    Of deze kapper de goede kapper is is niet door mij te bepalen. Als je twijfelt neem een foto mee van het kapsel wat je zou willen hebben en overleg met de kapper of het kan. Twijfel je dan nog steeds loop dan een bij een andere kapper naar binnen en bespreek het zelfde. Is je gevoel dan beter, blijf dan daar en misschien bleek de eerste keus helemaal niet slecht.

Written by Jan Willem Huffmeijer