Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Met een (klein)beetje mooi weer loop ik het liefst op blote voeten of ik trek mijn teenslippers aan. Ik heb in diverse winkels al heel vaak met sandalen in mijn handen gestaan, maar Marie Louise vind ze echt afschuwelijk en daarom zet ik ze iedere keer toch weer terug. Ben ik dan zo’n pussy wat alleen maar luistert naar zijn vriendin?? Hahahaha je zou haast denken van wel, maar omdat je zelf dan al aan het twijfelen bent is een heel harde “GADVERDAMME” niet echt de bevestiging om ze wel aan te schaffen. Toch als ik het bij andere mannen zie of ik zie het in de fashion bladen staan, dan ben ik er toch wel weer nieuwsgierig naar hoe het mij zou staan. Ik denk dat ik het gevoel van zwarte sandalen met witte sokken echt uit mijn hoofd moet wegbannen en met open vizier ze toch maar eens moet gaan passen. Ik denk namelijk dat het onder een stoere jeans met gaaf shirt wel tof zal staan en dat ook Marie Louise er gewoon aan moet wennen. Ik ben benieuwd naar jouw mening “sandalen voor mannen een Yay of Nay?”

Sandalen bij mannen

sandalen

Bron: Sandalishop

sandalen2

Bron: Pinterest

sandalen4

Bron: Instagram

sandalen5

Bron: Pinterest

sandalen6

Bron: Mensstyle

sandalen8

Bron: Sandalishop

sandalen9

Bron: Style

sandalen10

Bron: shoes.com

sandalen12

Bron: Pinterest

sandalen11

Bron: Lookbook

SANDALEN BIJ MANNEN EEN YAY OR NAY????

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

7 reacties

 1. Eric

  Goed overwegen welke sandalen. En met blote voet erin, niet met sokken. Je vriendin vindt het niks? Jammer dan. Luistert ze altijd naar jouw mening, of koopt ze die afschuwelijke broek toch! Jouw mening telt ook mee. Dus doe wat jezelf wilt. Ze went er wel aan. ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 2. Peter Grootendorst

  Niet echt mijn ding. Ik heb ze wel maar dat is puur praktisch voor het werk (zorg). Draag ze ook wel op vakantie en dan denk ik; dikke shit, met slippers kan ik niet lopen en met sandalen wel. Dan heb je wel de voordelen van de slipper. … Zou ze niet echt snel aantrekken gewoon op straat het dorp in.

  Beantwoorden
 3. Hugo

  Beste, zou je kunnen achterhalen van welke pinterest de een-na-onderste foto afkomstig is?
  Merci!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.