Ik heb al eerder lijstjes gemaakt met favoriete gerechten op de blog, echter waren dit lijstjes van de meest bezochte gerechten op B4men. Vandaag wil ik jullie laten zien wat mijn favoriete recepten zijn. Inmiddels bestaat B4men alweer 3 jaar, dit kan jullie vast niet ontgaan zijn, er loopt namelijk een gigantische win-actie. (as zondag komt er weer een win-actie online, dus houdt de site goed in de gaten) In de afgelopen 3 jaar zijn er een hoop recepten klaargemaakt door zowel mijzelf als door Marie Louise. Wij houden erg van lekker eten en vinden het super leuk om te koken en te bakken, dit kan jullie niet ontgaan zijn. Ook houden wij heel erg van uit eten gaan, echter is dit alleen niet zo heel makkelijk met 2 kinderen. Voor de blog willen we dit nog meer gaan uitbreiden. Win-Win situatie, wij kunnen uit eten gaan, jullie weten waar je lekker kan gaan eten. Hoe vaak wij niet in het verleden uiteten zijn geweest en met een vieze “nasmaak” een restaurant verlaten hebben, is niet meer op 1 hand te tellen. Hoe fijn is het dan als je op B4men kan kijken waar wij lekker gegeten hebben en geloof me, we zijn erg kritisch!

Mijn favoriete recepten

Ik ga niet met nummers werken, want ik kan nooit kiezen welke ik nu het meest lekkerst vind. Deze recepten zijn voor mij allemaal toppers!

Flatbread met bierkip en spicy biermayonaise:

Dit recept is vrij recent verschenen op B4men en was echt een verassing. Dit was zoveel lekkerder dan we verwacht hadden, echt een blijvertje!

Flatbread met bierkip en spicy biermayonaise, te lekker!

Kruidige kip in kokosmelk:

Wie ons al langer volgt, weet dat wij veel gerechten eten met friet. Dit gerecht bewijst dat we heus ook weleens wat anders eten. Wij maken niet veel gerechten klaar met rijst maar als we iets maken met rijst, dan is het wel meteen super lekker πŸ™‚

Waan je even in het buitenland met deze kruidige kip in kokosmelk

Gehaktballen gestoofd in bier:

Wauw, wauw en nog eens wauw!!! Deze gehaktballen zijn echt zo ontzettend lekker, dat ik serieus vind dat iedereen deze gehaktballen één keertje in zijn/haar leven moet klaarmaken. We hebben ook nog nooit zoveel positieve reacties gehad op een gerecht.

De lekkerste gehaktballen gestoofd in bier, recept B4men

Shoarma ovenschotel:

Ik denk dat dit het meest calorierijke recept is wat er op B4men staat. Dit moet je ook echt niet eten als je probeert gewicht te verliezen want als je dit eet moet je daarna een week op rantsoen.

Shoarma ovenschotel, caloriebom maar te lekker om niet te eten

Spicy Cheeseburger van de BBQ:

Een goede burger mag natuurlijk niet ontbreken. Deze burger is ook vrij recent verschenen op de blog en de saus die hierbij zit is zo onwijs lekker, dat we hem tegenwoordig overal opsmeren waar het maar op te smeren valt πŸ™‚

Spicy Cheese Burger van de BBQ

 

Ik ben wel benieuwd naar jouw favoriete recepten van B4men, laat je reactie achter onderaan bij de comments of op de B4men Facebook Pagina!