Dat ik niet de enige blog voor mannen ben dat weet ik wel en jullie vast ook. Toch leek mij het leuk om jullie eens te laten zien wat ik nu echt te gekke blogs vind voor mannen. Ook is het leuk om eens wat verschillen uit te leggen. De ene blog is echt de ander niet en de verschillen kunnen vrij groot zijn. Zoals jullie inmiddels hebben kunnen lezen is mijn blog heel persoonlijk en daar moet je van houden. Gelukkig doen genoeg mannen dit en is B4men.nl inmiddels één van de grootste lifestyle blogs voor mannen. Ook dit is een verschil, ik richt mij echt op lifestyle er zijn ook blogs die zich meer richten op één onderdeel en schrijven hier dan wat uitgebreider over.

De top 6 blogs voor mannen

1)Manners: Was lange tijd de enige echt grote blog voor mannen. Die plek moeten ze nu met mij delen;-) Echt concurrenten zijn we niet, daarvoor verschillen we teveel. Manners is een blog met achter zich een grote uitgever wat ervoor zorgt dat zij een stuk professioneler kunnen werken. Het is allemaal wat strakker en minder persoonlijk dan B4men.nl. Ik denk dat heel veel mannen dit ook goed kunnen waarderen en veel heen en weer surfen tussen ons.

Schermafdruk 2015-06-17 10.22.44

2)ManifySamen met Manners vormen wij de top 3 in Nederland als het gaat om de lifestyle blogs voor mannen. Een blog die ook geschreven wordt door een redactie, maar wel probeert die persoonlijke touch aan de blog mee te geven.

Schermafdruk 2015-06-17 10.23.23

3) The dad: Een mooie blog voor vaders. Aangezien ikzelf twee hele mooie dochters heb, is deze blog voor mannen één waar ik graag op kijk. Het is erg leuk om de verhalen te lezen van andere vaders met een druk leven en dit ook in goede banen moeten leiden.

Schermafdruk 2015-06-17 10.38.15

4) De Baard: Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Als echte baarddrager is dit een leuke site waar je heel veel kan leren over je baard.

Schermafdruk 2015-06-17 10.43.57

5) The Art of Manliness: Ook over de grens hebben ze mooie blogs voor mannen. Mijn absolute nummer 1 in het Engels geschreven blogs is The Art of Manliness. Past qua uitstraling ook erg goed bij mij.

Schermafdruk 2015-06-17 10.39.15

6) The Uttergutter: Tegenwoordig heet deze blog Man for Himself. Deze Engelse blogger/vlogger is aanstekelijke gek. Het is niet heel erg mannelijk maar hij heeft vaak wel heel handige tips als het om haarverzorging gaat.

Schermafdruk 2015-06-17 10.40.28

B4men.nl volgen

B4men.nl is natuurlijk ook op social media actief. Wil je een kijkje achter de schermen, volg mij dan op Instagram en Facebook. Leuke Video’s vindt je op mijn Youtube kanaal.